Адрес

ул. “Райко Даскалов” №2
Русе пк.7000

GPS 43.850351, 25.953757 GPS координати на QR код

виж карта
Работно Време

Понеделник - Петък 08:00 - 21:00

Събота и Неделя 10:00 - 21:00
Фитнес и СПА център EGO
тел. 0897 522 657
Главен Мениджър
Таля Христова

Асистент Мениджър
Ирена Пейкова

За контакти с нас
Фитнес зала ЕГО - Русе - голямо изображение

INFRASHAPEINFRASHAPE е резултат дългогодишни изследвания за подобряване на познанията, свързани с процеса на обмяната на веществата и натрупване на мазнини в тялото. Заключения, получени от тези изследвания показват, че мазнини се натрупват предимно в някои части на тялото.

Наблюденията позволяват да се заключи, че използването на допълнителни фактори, като инфрачервена светлина и вакуум на местата, където се натрупват най-много мазнини, прави процеса на отслабване много по-бърз и ефективен.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ:

INFRASHAPE е революционно съчетание от велоергуметор с целеви инфрачервени лъчи и колагенови лампи. Тренеровката се извършва в специално профилиран стол, който позволява да се поддържа оптимална поза и правилно използване на мускулните групи.

РЕЗУЛТАТИ:

INFRASHAPE предлага дългосрочно решение за хора с наднормено тегло, а не временни методи.
Оптимално съчетание на физически упражнения с инфрачервени лъчи, които помагат за разграждането на мастната тъкан (произвеждайки енергия ), помага за прочистването на тялото и поддържането на здравословен начин на живот.
В днешния свят тялото ни непрекъснато е изложено на токсини, които се съдържат във въздуха, водата или дори в храната. InfraShape помага на тялото да ги неутрализира, а това позволява да се насладите на по-добро здраве, дори в периоди на често боледуване.

    ПРЕДИМСТВА:

  • Променя формата и външния вид на тялото. Намалява мазнините и позволява да се отървете от излишните килограми, без нужда от използване на специална диета.
  • Укрепва мускулите. Подобрява цялостния външен вид и увеличава обема на мускулите.
  • Подобрява и ускорява метаболизма. Благодарение на това той става ефективно оръжие в борбата срещу мазнините.
  • Прочиства организма, като по този начин намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.
  • Намалява нивото на стрес и безпокойство. Поддържа производството на ендорфини, които съдействат за подобряване на психическото състояние.
  • Редовните упражнения, позволяват на тялото да използва мазнините, като енергиен носител, вместо глюкоза. Това намалява производството на млечна киселина, която причинява мускулна треска и чувство на умора.
  • Резултатите са дългосрочни. Дори и след като тренировката с INFRASHAPE приключи, тялото ви ще работи ефективно и мускулите ще изгарят мастна тъкан.